Camping Falkudden

Camping

Campingen är på 2,2 hektar och sträcker sig ner till Dalälvens strand. Det finns 35 st campingplatser, där de flesta är utrustade med elektricitet. Några av dem ligger vackert intill vattnet.

Det finns två servicestugor med gratis dusch och toalett centralt på campingen, där man som gäst även har tillgång till matlagningsmöjligheter. 

 

Stugor

4-bädds stuga, 12 m2

Stugornas yta är 12 mmed två våningssängar och matplats. Kokvrån är utrustad med kökplatta, kylskåp och husgeråd. Varje stuga har en egen liten möblerad veranda med tak. Hundar är välkommen i stugorna.

4-bädds, 18 m2 stuga med extra rum

Stugornas yta är 18 moch har ett extra sovrum. Det finns en våningssäng i sovrummet och en våningssäng och soffan i storstugan/matrummet. Köket är utrustat med matplats, kokplatta, mikrovågsugn, kylskåp och husgeråd. Stugan har en egen möblerad uteplats. I den här stugorna är hundar tyvärr inte välkomna.

 

Gäller varje stuga:

Täcken och kuddar finns för varje säng. Sänglinne finns att hyra eller tas med. Stugorna skall städas innan avresa. Finns möjlighet att beställa slutstädning.

Toalett och gratis dusch finns i en närliggande servicestuga, där hittar Ni även ett komplett kök utrustat med kokplattor och mikrovågsugn.