Camping Falkudden

 

Fiske paket

Fiske under en hel vecka eller en helg i Nedre Dalälvsområdet, känt som ett av tio bästa fiskeområden i Sverige.Dalälven är ett paradis för fiskarna och här finns många fiskarter, t.ex. Abborre, Gös, Gädda. Boende i en fin stuga med sjöutsikt.

  

Helg paket, pris 2300 per 3 personer per helg

Paket innehållet  

•Ankomst fredag klockan 1500, avresa söndag klockan 1100 

• 2 nätter i en 4-bädds stuga på 12 m2  med två våningssängar och matplats. Kökvrån är utrustad med kokplatta, kylskåp och husgeråd. Toalett och gratis dusch finns i en närliggande servicestuga. Också möjligt att kombinera med en av lägenheterna, mejl oss.

• 3 dagar (fredag, lördag och söndag) aluminium motorbåt (400 Linder) inkl. bensin, flytväst och en karta över Bysjön. 

 

Exklusive 

•merkostnad högsäsong 100 sek 

•fiske kort Bysjön, 150 sek pp/vecka

 

 

Vecka paket, ring eller mejl för pris

Paket innehållet 

•Sju natter i en 4-bädds stuga på 12 m2 med två våningssängar och matplats. Kökvrån är utrustad med kokplatta, kylskåp och husgeråd. Toalett och gratis dusch finns i en närliggande servicestuga. 

•Sju dagar aluminium motorbåt (400 Linder) inkl. bensin, flytväst och en karta över Bysjön. 

 

Exklusive 

•merkostnad högsäsong 

•fiske kort Bysjön

 

 

Fiske på Bysjön

Dalälven är ett paradis för fiske- och naturälskare. Älven är ca 54 mil lång och flyter från Norska gränsen genom Sverige och ut i Östersjön. De sista 20 milen kallas för Nedre Dalälven. Denna del av Dalälven är en mycket vacker och räknas som ett av de tio bästa fiskevattnen i Sverige. Dalälven skiljer sig från andra stora, europeiska floder genom sin variation med forsar, vackra fjärdar och sjöar med massor av små och stora öar.

 

Bysjön 

Falkudden camping och stugby ligger vid Bysjön, som är en del av Nedre-Dalälven. Fiskevårdsområdet omfattar förutom denna sjö och 19 andra sjöar av varierande storlek. Forsfiske finns också tillgängligt inom fiskevårdsområdet.

Fiskearter som finns: 

Gädda, Abborre, Gös och i forsarna Insjööring. Vidare förekommer allmänt vitfisk såsom Braxen, Id, Mört mm. Inplantering av Regnbåge i Andersbo Flaxtjärn, Sävsen, Staksbosjön och Axen. Inplantering av Röding i Axen och Sävsen. 

Fiskekort kostar: 

Hel år 300 kronor Veckokort 150 kronor Dagkort 100 kronor 

Barn under 12 år får i målsmans sällskap fiska gratis om denne har giltigt fiskekort.

 

Vid campingen kan du köpa fiskegrejer (inga fiskespön). Du kan hyra motorbåt, roddbåt eller kanot. Motorbåtar är aluminium båtar (400 Linder) och hyrs ut inklusief bensin, ankare och flytvästar. Motorer är Yamaha 4 hk. Du får också en fin och detaljerad sjökarta över området som även anger djup, grund och andra hinder, samt sjömärken.